BETALNING

VILKA BETALALTERNATIV FINNS DET?

Du kan välja att betala med kort via PayPal eller Swish i Phoenix Klinikens webbshop.


KORTBETALNING VIA PAYPAL

Kortbetalning sker krypterat via PayPal. Vi tar emot de flesta stora korten (MasterCard, Visa, AmericanExpress, Maestro) och har du ett PayPal-konto kan du också välja att betala med det. PayPal är en auktoriserad kortinlösare som hanterar alla kortuppgifter, inga kortuppgifter hanteras av oss.

 

SWISHBETALNING

Phoenix Kliniken erbjuder även betalning via Swish. Swish använder Mobilt BankID för att garantera säkerheten. För att säkerställa att det inte ska gå att använda ditt Swish-konto utan din vetskap behöver du dessutom ha BankID-appen nedladdad på samma enhet som din Swish-app. Din order packas och levereras först när vi registrerat att din Swishbetalning inkommit. Betalinstruktioner för Swish medföljer din orderbekräftelse som erhålls via angiven e-postadress.

 

KONTANTBETALNING & PRESENTKORT

Phoenix Kliniken erbjuder dig som väljer att HÄMTA DIN BESTÄLLNING i vår Avestabutik betalning via kontant eller presentkort giltigt för köp av produkt hos Phoenix Kliniken. Du som väljer detta alternativ måste meddela oss detta via meddelanderutan i webbshoppens kassa. Har du missat detta, vänligen kontakta oss omgående så vi vet hur du önskar betala. Vi packar inte din order förrän vi fått en notis om önskat betalsätt. För att kunna hämta en order i fysisk butik som lagts via webbshoppen krävs att du bokar en uthämtningstid hos butiken.