Välkommen till Bryggaregatan 2 i Avesta

Karina och Natalia finns på plats i butiken för att hjälpa dig att finna vad dina fötter behöver. Boka gärna en utprovning av skor i samband med din fotvårdsbehandling så får du hjälp att finna de rätta produkterna och skorna för just dina fötter.

Nedan kan du läsa om Phoenix Klinikens produktsortiment. Skulle du ha några funderingar angående någon produkt så kan du enkelt kontakta oss, du finner våra kontaktuppgifter längre ner på sidan. Trevlig läsning!

MEDICINSKA & FOTRIKTIGA SKOR

Hos Phoenix Kliniken finner du ett brett sortiment av medicinska och fotriktiga skor från New Feet,  Ara och Klaveness. Allt från säsongens sköna varmfodrade kängor till arbetsskor med anti-halk sula och mysiga, värmande innetofflor i ull.

STRUMPOR & SKOINLÄGG

Strumpor i ull och bambu, mjuk och behaglig resår, även för dig som är lite extra känslig eller har diabetes. Du finner skoinlägg, sulor och fotavlastningar, allt för att dina fötter ska trivas och må bra.

FOT & HUDVÅRDS-PRODUKTER

Produkter till dina fötter, händer och kropp.

Allt finner du hos Phoenix Kliniken. Även vårdande produkter för skor och kläder hittar du i sortimentet.

” Felställningar i foten kan resultera i både knä-, höft-, rygg- och nackproblem och det har ofta med felaktigt skoval att göra."

Phoenix Klinikens Samarbetspartners: 


PODOLOGIA.pl


PODOLOGIA.pl är en ledande tillverkare och märke av nanoteknologiska fot-och hudvårdsprodukter, som skapades med effektiva lösningar med fokus på olika problemområden.


PODOLOGIA.pl är en av våra samarbetspartners vid tillverkning av ortopediska skoinlägg. Teamet består av olika yrkes specialister (ortopedtekniker, fysioterapeuter, doktorer, medicinska fotterapeuter) där vi tillsammans kopleterar våra kunskaper med vetenskap för att ge kunden den bästa möjliga service och behandlingar när det gäller fothälsa. 


PODOLOGIA.pl är även en plats där man utbildar specialister inom den medicinska fot- och kroppshälsan. 


OBS! PREPARATER AV NANOTEKNIK PODOLOGIA.PL ÄR EJ LÄKEMEDEL. DESSA ANVÄNDNINGAR ÄR ENDAST FÖR INFORMATIONSÄNDAMÅL OCH HAR HÄRLETTS FRÅN ERFARENHETEN AV EPG-SYSTEM® OCH VETENSKAPLIGA KLINISKA STUDIER. DENNA INFORMATION ERSÄTTER EJ RÅD FRÅN MEDICINSK PERSONAL. DESSA PRODUKTER ÄR AVSEDDA FÖR EXTERNT BRUK. AV JURIDISKA SKÄL KAN DE INTE ANVÄNDAS I SVERIGE SOM KOSTTILLSKOTT OCH LIVSMEDEL. DERAS ANVÄNDNING BEROR HELT PÅ KÖPARENS INITIATIV.


www.podologia.pl

HFL Laboratories: specialisten när det gäller problemlösande fot- och kroppsvård


Vill du också vara snäll mot din kropp och fötter? Eller har du problem med huden eller naglarna som du vill behandla med de bästa produkterna? Då har du kommit till rätt ställe! Vi har noggrant utvecklade produkter som kan hjälpa dig med detta. Alla produkter kan användas av barn, gravida och diabetiker. Produkterna är ett led i en professionell behandling. Produkterna från HFL Laboratories finns endast att köpa på fot- och skönhetssalonger så att du ska kunna få den bästa rådgivningen, stödet och/eller hjälpen. 


www.hflsweden.com

Sköna Fötter

i Mariestad


  • Strumpor i ull och bambu.
  • Mjuk och behaglig resår som inte sitter åt.
  • Diabetesstrumpur i ull och bambu.


www.skonafotterimariestad.se

Fotspecialisten


Special Foot Products, utvecklat av Carola Richardson, medicinsk fotterapeut sedan tjugo år med ett specialintresse inom fotvård för nagel- och hudsvamp. Kvalitativa produkter som ger bra resultat på olika problemområden. Produkterna säljs enbart av medicinska fotterapeuter. Detta är en trygghet för att säkerställa att alla produkter används rätt. Vårt fokus är att hjälpa kunden på bästa sätt och vi finns alltid till hands för att svara på frågor om våra produkter och behandlingar. Alla våra produkter kan sättas ihop på olika sätt för olika behov. Detta innebär att fotterapeuten kan skräddarsy behandlingen för bästa resultat.


www.fotspecialisten.nu

Pro Pedis


Pro Pedis är våran största samarbetspartner inom individuella ortopediska skoinlägg. 


www.propedis.pl

Biofrost


Biofrost-teamet är företagets största tillgång för att hjälpa oss att uppnå vårt mål att lindra människors smärta. Passion, anda och hårt arbete är bränslet som driver oss framåt. För oss är ett av våra viktigaste mål att förtjäna våra kunders förtroende och respekt genom att tillverka produkter som fungerar.


Sedan långt före den moderna medicinens utveckling har nordborna använt kylterapi för medicinska ändamål. Och många av de produkter som finns på marknaden idag är baserade på sådan uråldrig kunskap och erfarenhet.

På Biofrost™ kombinerar vi denna uråldriga kunskap med modern forskning och produktutveckling när vi strävar efter att upprätthålla högsta möjliga kvalitetsstandard. Det betyder att när du använder Biofrost-produkter™ kan du känna dig trygg i vetskapen om att de är säkra och att de backas upp av generationer av erfarenhet.


De tillverkar alla sina produkter i Finland i enlighet med EU:s bestämmelser. De är klassificerade som hälso- och sjukvårdsprodukter och har CE-märkning, vilket indikerar att de uppfyller EU:s lagstadgade direktiv.


www.biofrost.fi