COVID-19

MAX 2

KUNDER

Vi värnar om dig som kund och gör allt för att du ska känna dig trygg hos oss. Nu inför vi en maxgräns på 2 kunder i butiken vid samma tillfälle, allt för att minska trängseln. I entrén finner du handsprit att använda. Ytor, handtag och kortterminal desinficeras regelbundet.


Under behandling på Phoenix Kliniken använder vi munskydd och erbjuder även dig som kund detta och vi avsätter extra tid mellan varje kund för att hinna städa ordentligt. Under din behandling håller vi dörren till Phoenix Kliniken låst, allt för din trygghet. Känner du dig det minsta sjuk så ber vi dig avboka din behandling. Var rädd om varandra, visa hänsyn och håll lite extra avstånd!

VI HJÄLPER DIG!

För att slippa gå in i butiken kan du göra följande:

  • Ring oss på 070-744 92 50 för att se om den produkt du är intresserad av finns i butiken.
  • Förskottsbetala med Swish så kommer vi ut med dina produkter när du är utanför butiken.
  • Du kan enkelt stanna till med bilen precis utanför dörren för att ta emot dina produkter. Ring när du är utanför så kommer vi ut.
  • Har du inte möjlighet att betala med Swish? Då erbjuder vi dig att betala med kontanter eller presentkort, så kan du vänta utanför butiken medan vi slutför köpet. Behöver du betala med kort så behöver vi dock be dig komma med in i butiken för att slutföra köpet. Men dina produkter är i alla fall packade och klara så du snabbt kommer iväg.
  • Du kan även boka och betala dina produkter via vår webbshop, för att sedan hämta dem i butiken, eller så väljer du att få dem till närmsta utlämningsställe. Klicka HÄR för att komma till webbshoppen!

BOKA TID!

Känner du dig shoppingsugen eller är det dags för behandling?

Vi följer noggrant utvecklingen och rättar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Så länge vi tillåts och är friska håller Phoenix Kliniken öppet. Precis som att du bokar tid för behandling så ser vi gärna att du även bokar tid för utprovning av skor eller om du bara känner för att handla i butiken. Under pågående behandling på kliniken kommer vi hålla dörren till Phoenix Kliniken låst och därmed är även butiken stängd under denna stund. Vill du vara säker på att det är öppet för shopping så är det bäst att boka en tid för detta. Då avsätter vi tid i butiken bara för dig! Vi kommer att tillåta max 2 kunder per besök för att minska trängseln i butiken. Har du möjlighet att handla ensam så uppskattar vi detta. Vet du redan vad du vill ha för skor, strumpor, inlägg eller andra produkter så ring gärna oss och förboka dessa, så packar vi och allt är redo när du kommer till butiken. Se ovan hur vi enkelt kan hjälpa dig att handla säkert. Använd enkelt vår bokningssida för att boka en stunds shopping eller behandling, eller ring oss på Phoenix Kliniken så hjälper vi dig att finna en tid.