SPANA IN VINTER NYHETER FRÅN NEW FEET & KLAVENESS

PERFEKTA JULKLAPPEN ATT GE BORT NU TILL JUL!

DAMSKOR

SHOPPA HÄR

FOTVÅRD

SHOPPA HÄR

STRUMPOR

SHOPPA HÄR

HERRSKOR

SHOPPA HÄR

MÄSTERDUO

MOT NAGELSVAMP

NANOCOPPER Cu Sprej och Arkadas Serum TC16 - Din egen huskur för att bota nagelsvamp. Säker att använda, även under graviditet och amning.


De aktiva substanserna motverkar, förebygger och behandlar uppkomsten av nagelsvamp.


Använd tillsammans med Arkadas 08 OIL, vår mest aktiva olja, för ett oslagbart resultat.

NANOCOPPER Cu

mot

nagelsvamp

85,00 kr

Se produkt

Arkadas 08 nagelolja

30ml


325,00 kr

Se produkt

Arkadas TC16 Serum för nagel och hudregenerering


285,00 kr

Se produkt

VAD GILLAR KUNDERNA?

MIRAKEL-

SALVAN

"Mirakelsalvan för mina torra fötter, ger resultat omgående! Äntligen något som hjälper, jag har provat mycket förut – Fot & Handsalva Special är den klart bästa!"

Helena

- Huskvarna

BRA

RESULTAT

"...jag i stort behov av att få ordning på mina fötter. Fötterna var torra, skrovliga och tånaglarna var tjocka och gula. Jag har fått testa mycket men inget hade en långvarig effekt på mig. För ett par månader sedan fick jag börja testa Fot & handsalva Special. Den har visat mycket bra resultat på mina fötter, jag använder den morgon och kväll – även på naglarna. Mina fötter är mycket mjukare och finare, till och med naglarna har blivit bättre!"

Hans

- Huskvarna

Fot & Handsalva Special 250 ml

290,00 kr

Se produkt

HÅLL DIG UPPDATERAD

OM PHOENIX KLINIKEN

BUTIK

På Bryggaregatan 2 i Avesta finner du den fysiska butiken. Här kan du i lugn och ro prova skor och finna de produkter dina fötter behöver. Karina finns på plats i butiken och ger dig expertråd.

WEBBSHOP

För att underlätta för dig som inte har möjlighet att komma till den fysiska butiken så erbjuder vi butikens varor online. Klicka hem de skor, strumpor, skoinlägg och produkter som du behöver.

BEHANDLING

Hos Phoenix Kliniken i Avesta finner du Karina som är utbildad undersköterska och dipl. medicinsk fotterapeut. Karina tar hand om dina fötter och hjälper dig med dina besvär eller i förebyggande syfte.

Öppet köp 14

dagar

Fri frakt över

2000 kr

Leverans 2-4

arbetsdagar